قیمت دستگاه نان لواش تمام اتوماتیک؛ مقایسه ویژگی‌ها و هزینه‌ها

رپورتاژ آگهی

نان لواش با ساختار نازک، سبک و طعم خاصی که دارد، در بسیاری از کشورهای خاورمیانه از قبیل ایران و ترکیه و کشورهای آسیای مرکزی بسیار محبوب است. به همین روی، دستگاه های نان لواش، تجهیزات مهمی در صنایع غذایی به ویژه، در تولید نان های سنتی و خانگی شناخته می شوند. این دستگاه ها که در ایران بومی سازی شده و به منظور تولید نان لواش به صورت صنعتی طراحی شده اند، در خطوط تولید و پخت نان در کارخانه ها و نانوایی ها مورد استفاده قرار می گیرند.

عملکرد و کاربرد دستگاه نانوایی لواش

دستگاه نانوایی لواش، شامل بخش هایی برای آماده سازی خمیر، پخت و بسته بندی نان است. این دستگاه ها در انواع مختلف طراحی می شوند تا بتوانند تولید نان لواش را به صورت خودکار و در حجم های بالا انجام دهند. دستگاه های نان لواش برای صنایعی که به تولید انبوه نان نیاز دارند، پرکاربرد هستند. همچنین این دستگاه ها علاوه بر نانوایی ها، در خطوط تولید نان های فانتزی، برخی رستوران ها، هتل ها و کترینگ ها استفاده می شوند. این دستگاه ها دقت بالایی در فرآیند پخت نان دارند که افزایش سرعت تولید و بهره وری بالا و البته کاهش ضایعات را به دنبال دارند.

گفتنی است، این دستگاه ها در ایران و در شرکت نان سالم تبریز در اندازه ها و ظرفیت های مختلف طراحی و ساخته می شوند. بسته به نیاز مشتری، این دستگاه ها، ویژگی هایی مانند قابلیت تنظیم دما، تنظیم زمان پخت و ضخامت نان را هم دارا هستند.

مزایای استفاده از دستگاه های نان لواش

  • یکنواختی در کیفیت پخت و تولید نان
  • کاهش هزینه های تولید
  • افزایش سرعت تولید در حجم زیاد
  • کاهش ضایعات در هنگام پخت نان

این دستگاه ها با توجه به کارایی بالا و مزایای اقتصادی که در پی دارند، امروزه به یک ابزار ضروری برای تولید نان لواش تبدیل شده اند.

انواع دستگاه پخت نان لواش

دستگاه های پخت نان لواش، عموماً بر اساس روش پخت و نوع تکنولوژی مورد استفاده در هنگام ساخت، به دسته های مختلفی تقسیم می شوند که به آن ها اشاره می کنیم. لازم است توجه داشته باشید که قیمت دستگاه های نانوایی لواش بسته به این تفاوت ها، تغییر می کند.

  1. دستگاه های پخت نان لواش گازی

در این دستگاه ها از سیستم های گازی برای تولید حرارت استفاده می کنند. پخت در این روش، یکنواخت و سریع است و برای تولید نان در حجم بالا مناسبند.

  1. دستگاه های پخت نان لواش برقی

گرچه، این دستگاه ها از سوخت فسیلی استفاده نمی کنند اما مصرف برق در این دستگاه ها زیاد است.

  1. دستگاه های پخت لواش با کوره های سنگی سنتی

این دستگاه ها در مناطق سنتی و روستایی استفاده می شوند. کوره های سنگی به صورت نیمه اتوماتیک و دستی عمل می کنند. معمولا ًهم حرارت این کوره ها از چوب یا زغال سنگ تامین می شود. در پخت به این روش، نیاز به زمان بیشتر و کنترل دقیق دما وجود دارد؛ اما طعم نان، خاص و جذاب است.

  1. دستگاه های پخت نان لواش اتوماتیک

این دستگاه ها کاملاً اتوماتیک هستند و قادر به آماده سازی، پخت و بسته بندی نان لواش به صورت خودکار هستند. سرعت بالا در تولید، کاهش نیاز به نیروی انسانی و یکنواختی در کیفیت نان از ویژگی های این دستگاه ها است. بدیهی است، قیمت دستگاه نان لواش تمام اتوماتیک بیشتر از نمونه های دیگر است.

  1. دستگاه های پخت نان لواش تونلی

در خطوط بزرگ صنعتی برای تولید انبوه، معمولاً از دستگاه های تونلی استفاده می کنند که به صورت اتوماتیک و پیوسته با ظرفیت بالا، نان تولید و بسته بندی می شود. ممکن است هزینه های نصب و نگهداری این دستگاه بالاتر از نمونه های دیگر باشد.

  1. دستگاه های پخت نان لواش با استفاده از صفحات حرارتی

صفحاتی که در این دستگاه ها برای پخت نان استفاده می شود، از جنس فلز یا سنگ است و حرارت را به طور یکنواخت به نان منتقل می کنند. این دستگاه ها نیاز به نظارت دقیق برای جلوگیری از سوختگی نان در هنگام پخت دارند.

  1. دستگاه نان لواش سنگی (تنور سنگی)

این دستگاه ها در ایران و ترکیه کاربرد بالایی دارند. برای پخت نان لواش در این دستگاه ها از سنگ های مخصوص استفاده می کنند که نان ها بر روی سنگ ها پخته می شوند. طعم و بافت این نان ها بسیار عالی است؛ اما روند پخت در این دستگاه ها طولانی تر است و به مراقبت دقیق نیاز دارد.

هر یک از این دستگاه ها با توجه به نیاز تولیدکنندگان و ویژگی های خاص هر منطقه بایستی انتخاب شوند. در هنگام انتخاب دستگاه، ظرفیت تولید، برآورد هزینه های انرژی و شرایط و نیاز تولید نان باکیفیت هم لحاظ می شوند.

ویژگی های دستگاه های پخت نان لواش اتوماتیک و نیمه اتوماتیک

این دستگاه ها به دلیل کاهش نیاز به نیروی انسامی، دقت و سرعت بالا در فرآیند پخت، بسیار محبوب هستند. اما تفاوت هایی هم با یکدیگر دارند، که به مهم ترین آن ها می پردازیم:

  1. دستگاه پخت نان لواش اتوماتیک

تولید سریع، کیفیت یکنواخت، کاهش ضایعات و کاهش نیاز به نیروی انسانی از مزایای این دستگاه است. این دستگاه مجهز به میکسر خمیر، فر یا تونل پخت، نوار نقاله، سیستم های کنترل دما و زمان بوده و در کارخانجات بزرگ و خطوط تولید صنعتی با ظرفیت بالا کاربرد دارد. این دستگاه ها تمام اتوماتیک هستند و معمولاً قیمت هایی بالایی هم دارند.

  1. دستگاه پخت نان لواش نیمه اتوماتیک

دستگاه های نیمه اتوماتیک علاوه بر سرعت کمتر، در برخی از فرآیندها از نیروی انسانی استفاده می کنند. کارگاه های کوچک و متوسط از این دستگاه ها استقبال بالاتری می کنند. قیمت این دستگاه ها در مقایسه با دستگاه های اتوماتیک، پایین تر است و البته امکان سفارشی سازی آن ها هم وجود دارد. قیمت کلیه تجهیزات به روز برآورد و اعلام می شوند. به این ترتیب، انتخاب این دو نوع دستگاه، به نیاز تولید، بودجه، نوع کسب و کار و ظرفیت کاری بستگی دارد.

مزایای خرید دستگاه پخت نان لواش تمام اتوماتیک

مزیت های خرید این دستگاه عبارتند از:

  • صرفه جویی در زمان و نیروی انسانی ،کاهش زمان تولید
  • امکان پخت نان به صورت یکنواخت و در مقیاس و تعداد بالا
  • کاهش فزاینده ضایعات با تنظیم دقیق فرآیندها
  • پخت یکنواخت و کیفیت بالای نان

راهنمای جامع خرید دستگاه نانوایی لواش

برای اطمینان از انتخاب و خرید صحیح، حتماً به این چند نکته توجه کنید:

  1. ظرفیت تولید دستگاه در راستا و متناسب با نیاز
  2. توجه به نوع سیستم پخت (گازی، برقی یا ترکیبی) و میزان مصرف انرژی
  3. کیفیت متریال و نحوه ساخت تجهیزات
  4. سیستم های کنترل دما و زمان با قابلیت تنظیم
  5. هزینه های نگهداری و تعمیرات
  6. قیمت دستگاه بسته به نوع دستگاه (اتوماتیک و نیمه اتوماتیک)
  7. فضای کافی برای نصب تجهیزات
  8. نصب و استفاده از آموزش کار با دستگاه
  9. گارانتی و خدمات پس از فروش محصولات

در نهایت، انتخاب دستگاه از شرکتی معتبر که با نیازهای کسب ‌وکار شما سازگار باشد، تأثیر زیادی بر موفقیت و سودآوری نانوایی شما خواهد داشت.

انتهای پیام

بانک صادرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا