افزایش تمایل به دخانیات با مصرف غذاهای چرب
به گزارش انصاف نیوز، دکتر تیرنگ نیستانی متخصص تغذیه در گفتگو با باشگاه خبرنگاران در خصوص بهترین ماده غذایی برای افراد سیگاری، اظهار داشت: مصرف غذاهایی که چربی بالا دارند معمولا میل به دخانیات را در این افراد افزایش میدهد.
وی افزود: همچنین این گونه مواد غذایی به طور مستقل می تواند فرد را مستعد به افزایش وزن و بیماریهای قلبی و عروقی کند.
این متخصص با بیان اینکه به طور قطعی هیچ ماده غذایی و دارویی فردی که دچار اعتیاد به دخانیات است را از گزند آسیبهای احتمالی ناشی از سیگار مصون نمیدارد، تصریح کرد: از مصرف زیاد چربی به ویژه چربی های اشباع، منشأ جانوری و گوشتهای چرب باید خودداری شود.
وی به مصرف سبزیجات و میوهها اشاره کرد و گفت: خیلی مواقع افراد سیگاری از این گروه مواد غذایی که به سلامت انسان بسیار وابسته است، مصرف نمیکنند.
نیستانی به مصرف لبنیات در این افراد تأکید کرد و گفت: استفاده از دخانیات به دلیل تغییرات هورمونی که در بدن رخ میدهد فرد را در معرض خطر پوکی استخوان قرار میدهد از این رو برای غالب گروههای سنی روزانه ۲ لیوان شیر کم چرب توصیه میشود.
انتهای پیام