افزایش تمایل به دخانیات با مصرف غذاهای چرب

سیگاری ها باید از مصرف زیاد چربی به ویژه چربی‌های اشباع و منشأ جانوری و گوشتهای چرب خودداری کنند.

به گزارش انصاف نیوز، دکتر تیرنگ نیستانی متخصص تغذیه در گفتگو با باشگاه خبرنگاران  در خصوص بهترین ماده غذایی برای افراد سیگاری، اظهار داشت: مصرف غذاهایی که چربی بالا دارند معمولا میل به دخانیات را در این افراد افزایش می‌دهد.

وی افزود: همچنین این گونه مواد غذایی به طور مستقل می تواند فرد را مستعد به افزایش وزن و بیماریهای قلبی و عروقی کند.

این متخصص با بیان اینکه به طور قطعی هیچ ماده غذایی و دارویی فردی که دچار اعتیاد به دخانیات است را از گزند آسیبهای احتمالی ناشی از سیگار مصون نمی‌دارد، تصریح کرد: از مصرف زیاد چربی به ویژه چربی های اشباع، منشأ جانوری و گوشتهای چرب باید خودداری شود.

وی به مصرف سبزیجات و میوه‌ها اشاره کرد و گفت: خیلی مواقع افراد سیگاری از این گروه مواد غذایی که به سلامت انسان بسیار وابسته است، مصرف نمی‌کنند.

نیستانی به مصرف لبنیات در این افراد تأکید کرد و گفت: استفاده از دخانیات به دلیل تغییرات هورمونی که در بدن رخ می‌دهد فرد را در معرض خطر پوکی استخوان قرار می‌دهد از این رو برای غالب گروه‌های سنی روزانه ۲ لیوان شیر کم چرب توصیه می‌شود.

انتهای پیام

بانک صادرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا